Uz pomoć General Motorsa
9

Mirror: Ferguson naljeto želi Modrića i Ronalda

Totalsport
Sir Alex Ferguson (Foto: AFP)
Sir Alex Ferguson (Foto: AFP)
Ako je vjerovati napisima britanskog tabloida Mirrora, menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson odlučan je u namjeri da predstojećeg ljeta svoje redove pojača ovosedmičnim "krvnikom" iz Lige prvaka.

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ušao je s klupe u 59. minuti igre uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, te napravio preokret Real Madrida na Old Traffordu. Nakon isključenja Nanija u 56. minuti, Real je 0-1 u svega 12 minuta okrenuo u 2-1, a prvi je pogodak za Kraljevski klub postigao Modrić.

No, Mirror smatra da je Modrićevo mjesto u madridskoj ekipi i dalje "klimavo", te da bi se vrlo rado vratio u englesku Premierligu.

Podsjetimo, United je također bio zainteresiran za dovođenje hrvatskog veznjaka prošlog ljeta, ali nije bio voljan platiti 33 miliona funti Tottenhamu. Modrić je prije nekoliko mjeseci proglašen najgorim ovosezonskim transferom Primere, što je podiglo na noge United, ali i Chelsea, te Manchester City.

Modrić je navodno rekao i svojim prijateljima da bi se volio vratiti engleskom nogometu te da ga je Old Trafford oduvijek privlačio.

Osim Modrića, Ferguson će predstojećeg ljeta navodno pokušati vratiti Cristiana Ronalda u Manchester i to uz pomoć General Motorsa, budućeg sponzora Crvenih vragova, koji je vrlo zainteresiran za finansiranje značajnog pojačanja uoči nove sezone.