Na pomolu transfer u Englesku
0
Mirror: Blackburn se odlučio za Ibiševića
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedo vedo talentu jedan a i baksuze s tim povredama : ( realno momak se trudi, onih 18 u polusezoni nije bila slucajnost nego znanje i umijece vedada ibisevica. zamislite da je tada igrao sa igracima koji posluzuju maria gomeza ili u tako nekom slicnom klubu bilo bi 30 a ne 18, realno vedo je talenat do bola ali i peh s povredama. kako bilo da bilo neka sukne jedan...dva protiv kolonijalista i bijelosvjetskih krkana ...uh sto nemogu taj portugal.... znajte da puno ljudi na zapadu voli nas bosance i navijaju za nas : ) samo ovi krkani kamenjarski nikada pameti doci nece
da samo znas koliko si ofiran s tom pricom... grehoto jedna
Ajde u Everton, ako odes u Blackburn ne gine ti druga liga.
Ako moze Demba Ba, moze i Ibisevic.
Ne može on u Engleskoj igrati,realno
Hoće se i usrećiti ako pređe u propali Blackburn.Iduće godine će se onda kaliti na terenima championshipa.
A sto je jos gore, ofiran mu nik, corav vidi da je smrdin, pardon, srbin u pitanju
oj ocaja od portala, tamo neko u engleskoj izvali neki blesavi trac , i ovi odmah prenose kao da je 100% istina. Prvo blackburnov menader Steve Kean , je na izlaznim vratima kluba, to pokazuju i protesti navijaca protiv nega, a drugu koji bi iole ozbiljan igrac napustio kakav takav klub, radi kluba koji je u zoni ispadanja, i koji najverovatnije ispada ove sezone.
E necu sad sve da mi date 4.000.100!!!
Ivica sine dragi, pa obrisi mlijeko oko usta.
http://www.sportklub.info/forum/forums/85-Rukomet
Vedo, neka te u hofenhajmu.. Kakav bleckburm, kakve trice... Daje Arsenal, pa hajde, ovako to i nije neka opcija.. Navaljaj radije jos dvadeset ove sezone, i fino za 30 miliona onda negdje gdje ti izaberes. A mozes i skroz drukcije, svejedno mi je.
yebačka melanholija za Bajram.... Kad godine prodju ljubavi srescemo se opet ja i ti kad godine prodju mladosti kazu da nema ni radosti da su nesretni, a, svi bez ljubavi Ruzo moja, vrati mi se ti jedina moja ljubavi iako si mene davno jednom ostavila ti Kad godine prodju ljubavi srescemo se opet ja i ti kad godine prodju mladosti kazu da nema ni radosti da su nesretni, a, svi bez ljubavi http://www.youtube.com/watch?v=n4ioOzVj7Tk