Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedna od NAJLJEPSIH vijesti u posljednje vrijeme !! Puno pozdrava za Stevu, NORMALAN momak, dobro vaspitan, dobra familija i zelim mu puno srece i u zivotu i u fudbalu. Uspjece Stevo 100% uz boziju pomoc.
KURIJE OKE druže idi leci te oci pusti momke da rade ono sto najbolje znaju igraju fudbal Stevanovic je ljudina i to ce ostati gdje god da igra zato cuti drug i poklopi se tim okicama .MIROSLAVU sve najbolje i da pokaže da je klasa .
Dobra vijest. Stevanovic je mlad momak, skroman, nimalo euforican niti egoistican. Pred njim moze biti velika karijera, a karijera ne pocinje na krovu, nego sa temelja. Ovo je dobar korak za njega. Cijenim ga kao licnost i njegovu nacionalnu pripadnost. Nalazim u bijelom svijetu, gdje nimalo nije lako "nabrati" tu lovu kako neko misli. I pored visokog obrazovanja i duga koji imas moras se gurati sa njihovim glavonjama koje te satiru na svakom koraku. I onda kad se pojavi neko nas, bilo da se krsti ili klanja, bude ti drago da je uspio, i da se lakta zajedno samnom, eto tako gledam i naseg lava "Stevu" - nesmeta mi sto se krsti prije ulaska u teren i poslije datog gola. Dabogda se krstio poslije datog gola na svakoj utakmici Steva, i to po dvaput !!! A tek sto igras za BiH, puno ti zdravlja zelim i tebi i tvojoj porodici, tim divnim i odvaznim ljudima sto te rodise. Zivite Stevanovici, da vas je jos takvih bili bi jos ponosniji i prkosniji
Ovo je jedna od NAJLJEPSIH vijesti u posljednje vrijeme !! Puno pozdrava za Stevu, NORMALAN momak, dobro vaspitan, dobra familija i zelim mu puno srece i u zivotu i u fudbalu. Uspjece Stevo 100% uz Boziju pomoc.
Sretno
Bitno je samo da igra. Klupa je smrt.
Kako je Stevanovic dosao kao zamjena za transfer koji jos uvijek nije bio realizovan, tacnije nije bio niti spekulacija kako treba?
Dobar potez, Elche je klub gdje ce Miro mnogo vise igrati. A spansko je tlo, i bit ce na oku Sevilji. U koju ce se abd vratiti slijedece godine, kao ubjedljivo najbolji igrac Elchea. Sretno Miroslave!
Bas gledam , tuga mu je konkurencija u Elcheu , ima jedno dobro lijevo krilo ali desno 0 bodova :) tako da ga sigurno nece niko izgurati iz postave :)
ovi izgleda zure da se vrate u 2. ligu cim su uzeli ovog lojavog stevicu,smrdu srpskog...
lojava ti materina pi*ka ;)
kurije oko ti si izgleda cetnik i namjerno komentarises ovako za stevanovica da bi momak mislio da to bosnjaci tako o njemu misle a ako si bosnjak onda si jeddan od supaka nista vise stevanovic je momak skroman i po svemu sudeci doci iz vojvodine igrati za bih nije mu nimalo bilo lako a ti tako komentarises glup si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)