Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja smatram, da niko ne bi smio da koristi izraze : \"Zmaj\" ili \"dijamant\" sve dok se idejni tvorac istih (Marjan M.) ne vrati na komentarorsku poziciju utakmica reprezentacije. Tu mu je mjesto , a ne na nekim inim radioemisijama i na ulici .
Sretno majstore da jednog dana zajedno sa Dzekom,Zahirovicem,Stilicem,Besicem,Begovicem,Medunjaninom,Mujdzom,Lulicem i nekim novim klincima odes na SP kao predvodnik generacije i da na SP-u pokazete kako i ova mala zemlja zna igrat\' lopte i bolje i brze i ljepse od ostalih :D
@Ateist Mudro, jasna je jako i moja i tvoja perspektiva. U fudbalu se sve vrti oko para, nema tu nikakvih principa drugih.
@Svasta Ne djelujes mi ko los covjek. Presuticu, nema smisla.
Tesko da se moze na tom stepeni nelogike i neprincipijelnosti diskutovati, ali evo jos jednom, crno na bijelo: Furas Pjanica zato sto je u Romi i kao zelis mu da poklopi fasiste iz Lacija. Pa taj isti Pjanic je umalo potpiso za taj isti Lacio. Falio je samo koji milion obestecenja a sto se tice principa o kojima ti pricas, njemu je stvarno bilo svejedno, a i sad da Lacio da dovoljno para presao bi iz Rome u Lacio i to svako ziv zna. Ti sad kao pametan i bojkotujes Lulica koji je sticajem okolnosti u Laciju. A ja eto kao pravim se budala a ti pricas sve realno, kako jest. Pa ja sam namjerno u proslim postovima iskarikiro sve jer je tvoja prica totalno suplja. Ali hajde, toliko od mene o ovom slucaju... Nek bude da sam ja budala a ti pametan i principijelan.
forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa romaaaaaaaaaaaaaaa
Sretno Zlato nase.
sretno pjanke pokaži italijanima kako se igra fudbal bosna i hercegovina je uz tebe
jesi mu ga šukno svaka ti dala :D boja fesa boja dresa :))))) FORZA ROMA,FORZA RAJVOSA :D
@Svasta Ne pratim talijanski fudbal, za fasiste u nasoj reprezentaciji ne znam da ih ima, al ako mislis na Lulica to je njegov izbor i ne zanima me sta radi tamo, sve dok igra pristojno kad obuce drzavni dres. To da ne treba pratit ni evropske utakmice je velicanstvena glupost. Po tom rezonu ne treba ni zivjeti jer dises isti zrak sa ratnim zlocincima. A potpuno je nesto drugo navijati za klub sa otvoreno fasistickim predznakom ili staviti se rame uz rame sa navijacima koji isto tako transparentno slave fasizam i ratne zlocince. A ti se nastavi pravit glup s tim komentarima i to je stvar izbora.
@Ateist Nema problema, imas stav i to je meni ok. Ako si tako principijelan, nemoj uopste pratiti italijanski fudbal, zapravo uopste evropski fudbal jer Lacio i slicni klubovi ucestvuju u raznim takmicenjima. Nemoj pratit ni nasu reprezentaciju jer u njoj igra jedan fasista. Ne znam onda sto pricati i o jednoj Romi i Pjanicu kada igra u ligi gdje igra fasisticki SS Lazio. Medjutim, znamo i ti i ja da tvoja principijelnost je \"principijelnost\" ali eto nek si se napravio pametan sa tim komentarom.
@Svasta Najblaze receno, ona fasisticka vnago u svijetloplavom me ne interesuju ni da mi rahmetli nana ustane iz groba i zaigra za njih.
JOOOOOJ Roma - boja fesa = boja dresa udri Mire s bismiletom
sretno majstore! nadam se da ce enrike uspjeti da te malo motivise da poradis na snazi! ostalo sve 5!!!!
Pjanix, sretno kod legende Enriquea, pa da zar par sezona aBd pređeš tamo gdje ti je mjesto - u Barçi.
slomio nogu dabogda krkane
Najblaze receno cudno da se spominje Pjanicev debi za Romu protiv Kaljarija u nedelju a ne spominje se Lulicev za Lacio i to u petak, i to protiv Milana.