Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je Spalleti rekao, da su mu svi vezni igraci bolji od njega... to se sada i vidi po igri Rome, koja je leprsava, od noge do noge, sa sjajnim dodavanjima i puno trke... Za mene nikad nije bio neki igrac i nece ni postati... Da nema onog slobodnjaka sumnjam da bi mogao igrat u Kelnu...
ubi se ako je tebi igra Rome leprsava.. ono fuj fudbal.. kad hoces da zaspes ukljucis romu sebi..
Nekako mi je neuhranjen,treba nabacit koju kilu pa da se moze malo i gurat jbg.,.vako ko djecacic,nekako i trener ga ne uzima za ozbiljno...mora malo pocet se i kurcit,vrijeme je vala da eksplodira,eno mu Dzekson nek mu bude uzor.