Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba jedna titula za Bosnu a druga za Hercegovinu.
texx katastrofa činjenice ok ali mnoge stvari o čemu novinar ne zna niti je mogao pisati...............pjanić bi lako mogao zamijeniti iniestu u barci i do bi bio vrh!on nije izdanak bih sve su mu dali francuski strcnjaci i učinili ga ovakvim kakav je danas.........novinare odi kod mireta u torino i pitaj koji je od njegovog sina omiljeni igrač na žalost ili sreći mario mandžukić ni džeko ni messi ni ronaldo.
Cestitke Miretu bice njih ako bogda i vise
ma dzaba mu kadaa ce bas kao i ja, biti samo posmatrac svjetskog prvenstva..
bosanac i hercegovac??? Hahahahaha... pa vi baš neznate đe gonite! Doduše to netumači historija od septembra 93... jah...