Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dečko !!!!
Kad te Bosanac šarmira,jezik nije bitan!
Izgleda bi Pjana s ovom najradije koju na francuskom prozobrio. A ni cura, čini mi se, ništa protiv toga ne bi imala.
Baš je simpa ovaj Pjanić.
Usher inekako, ali Jay Z... sad me je bas razocar'o
al kad neki dan u intervjuu rece "njiha".....
@frenkoza: "nebi" se pise odvojeno "ne bi", sto znaci da ne moram ni govoriti da si ti seljacina. A rijec "njiha" ne postoji u mom jeziku, tako da je ne bih mogla prevesti ni na jedan drugi. A jasno mi je kojim ti jezikom govoris. Podrav.
mire dobar tih momak al slusas vala groznu muziku ,cuj usher i j z ,treba mu popravni jedno mjesec dana da slusa melodicni metal iz svedske i finske kao i druge rok bendove a ne ushera da slusas ,sramota.
poštovani kladioničari,nedavno smo okupili vrhunske tipsere i otvorili blog s ciljem da financijski pmognemo drugima.U prvih mjesec dana smo nekoliko tisuća kuna u plusu.pridružite nam se.upišite zlatko tipser u google,evo link http://blog.dnevnik.hr/zlatko-tipser i javite nam se na mail: [email protected]
Ali mu bosanski ide slabo
to mire idi na hattrick kod ove :)
I ja se kurcim sa svojim engleskim i njemackim :D