Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na odabiru, nije tucepi, podgora. Pa Bahame su top 3 evjetskih destinacija, kakav jadran i pm
@Bombonica2305 jadran je samo za balkanske seljacine i primitivce,mizerij potrositi tamo pare,pogotovo ako si negdje drugo bio pa dodjes na jadran,crno i kukavno!
@Bulevar jest posteno zaradio ali od mene nije ni feninga niti ce ikad niti on niti bilo koji drugi sportas,pjevac,glumac ili sl. ja radim tesko i ne pada mi napamet da nima trpam pare u dzepove da bi se oni nadjebavali ko ima bolju jahtu,a svako ima pravo da radi sta hoce!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uživaj
zaslužio je
@ZutiGolub hoce on ne boj se ne trebas mu dvaput reci,posalji mu jos koju marku neka mu se malom nadje za sladoled
Jel Mirke dobio sina sam sa sobom ili? Žene niđe na mapi 🤣 Pa nije baš da će ti je oteti Mirkeeee
Kako se ovih dana iz Italije dodje do Bahama? Znam u normalnim okolnostima, do Majamija, pa iz Fort Lauderdale isploviti i cca 3h plovilom.
@kotler82 pa ne dolazi on u takve kafane gdje se tako sabira kako si ti naučio,ovo je nešto drugo svaka narudžba fiskalni račun na stol.
Pjanke, samo da znaš. Proguglaj, najveći procenat napada ajkula na svijetu je na Bahamima. Samo u pamet...
boli ga briga on je sebi zaradio
A zašto on i sin,gdje mu je supruga??
ljudi njegove su pare moze da ode u svemir nezamarajte se ima pravo covjek da uživa
Ma sve uredu, ali ne mogu mu nikad zaboraviti račun koji je trebao da plati u restoranu, bio je 400 km, a on daje 200 eura i kaže mi "izvoli može li to biti" mene stid bilo bilo šta reći.
@MurtoSa81 otkud bas okruglo 400 maca, uzeo si ti njega vec 40,50 KM na racunu, i datum si mu sabrao ako je visok bio :), nije jbg toliki papak
Zasto nije dosao u Neum?!!?!? #PutujuBiH LMFAO
Ne moze u Makarsku sa BH pasosem, jadnik mora na Bahame.
Nije na bahamima levati. Na sardiniji je.. cuo sam se danas s njim
Pricajte vi sta god , ali nije realno da ovi sarlatani ovoliku lovu zgrcu trceci za loptom , a neki sto zivote spasavaju imaju 2000 puta manja primanja ...i jos sad kad normalan covjek jedva prezivljava i milioni ostali bez posla na planeti on se hvali slikama bahama
Na camcu???
asistencija za ronaldov gol iz slobodnjaka,aWu,odmaraj se zaslužio si,u doslovnom smislu serije,..
A sve se nema...