Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@grkedi druze, ja sam bosnjak i bosanac 1/1 i volim BiH i njene igrace. pjanic mi je pravo drag igrac, al mi je pun k**** novinara i njihovih senzacionalistickih komentara, preporuka i upitnika tipa: na radaru, interesuje se...ovo-ono... pjanic kad je odlazio iz lyona - ista prica je bila, pa zavrsi u prosjecnoj romi!!! samo da ne bude opet tako, pa zavrsi u feneru, zenitu i slicnim prosjecnim evropskim ekipama koje imaju ''ambicije''... ja bih volio da on bude zdrav i zavrsi u velikom klubu...al kad vidim novinare i njihovu suplju rekao ovaj ovo-onaj ono...covjek je vezan ugovorom i samo ponude koje su pristigle roma ce razmotriti, a do tada je sve suplja...cuj na radaru!!! hahaha... smijesno pa tako moze i sarajevo i zeljo da kontaktiraju barcelonu i iskazu interesovanje za messija i iniestu? zar ne? pa onda novinar sazna i napise tekst - eto messi na radaru sarajeva i zelje...samo ponude na stolu iskazuju interesovanje, a sve ostalo je suplja!!!
Gdje je Ante stari ustasa da komentarise ? :)
miralem pjanic na radaru mog ku.rca...niko ga nece tako da on ostaje u romi...
GAAAAAAAY!!
eeeeeeee da on nije sklon povredama vec bi Iniesta zagrijavo klupu
pusi ga hikmete, pjana nemoj samo u City matereti
@spacek @hikmet Eto nek ste vi pametni, razumijete se u fudbal ko mara u kriv racku. A po vašoj ironiji vjerovatno se radi o nacionalistima kojima je krivo što je u repki Srbije naj bolji igrač Adem Ljajić koji će vjerovatno zaigrati u našoj reprezentaciji za koju godinu. hahaha. A kad je Miralem Reala poslao kući u polufinalu lige prvaka u dresu Liona, to su vidjeli svi veliki klubovi i imaju ga u vidu već par godina. PA NE BI MU CIJENA BILA DUPLA DA NIJE VRHUNSKA KLASA. A vas dvojica idite na neke prikladne sportove za vas, recimo 'guslanje' 'kamena s ramena' 'borba bikova' itd..
Ne gine mu Turska kao i većini ostalih Bošnja. Realno to mu je maximalni domet.
Kao što je tebi maksimalan domet u životu ostaviti komentar na Klixu!
ma da! na radaru je cityu, arsenalu i tottenhamu, raspituju se real, barcelona i bayern, prate ga psg, milan i united...a ponude ce zvanicne poslati ekipe tipa: liverpool, fenerbahce, zenit i atletiko madrid...
Princ naš.. neka ide u Tottenham ili u Arsenal, nikako u City....