Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dopustili klubu da se registruje ko brazzeri, pa toliko o ozbiljnosti ovoga...
@Glupan98 posto vidim da nisi upucen liga ko liga je fenomenalna. Organizacija na zavidnom nivou, ako malo bolje pogledas ko igra vidjet ces da ima igraca koji su ostavili dubok trag u nasoj Premier ligi. A sto se tice naziva ekipe to je interna sala izmedju momaka koju igraju u toj ekipi. I sljedece godine se prijavi ako volis fudbal da se uvjeris u kvalitet lige, najlakse je hejtati svaki kvalitetan projekat. Zivio!
Kao clan i predstavnik ekipe Brazzeri ne vidim nista sporno u nazivu ekipe, ali eto ocigledno da postoje pacenici koji se bave tim stvarima i posvecuju im paznju. Sto se organizacije tice tuzno je da takvi kao ti imaju slobodu i pravo da omalovazavaju veliki trud koji organizatori ulazu u ovaj sjajan projekat. Decko sjedi kuci u svoju fotelju, debljaj se, pogledaj koji film, vidim za to si sposoban :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)