Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavusa teleca-Imal dje kaseta,da posaljem burazu,za potrebe agencije!Ja licno nemam kad da ista pregledam, do penzije!Puno mi vremena uzima buljenje u prazno!
ovo je vec brukanje , sloboda se vraca na ono prijasnje sex u gostima a opstanak kopaju kod kuce , pa jbt ako nemos krepanog radnika koji ima 1 bod dobit u gostima cemu se nadati? ovog trenera i ove manekene treba sve kazniti po dzepu. nek se oni nisu mogli dogovoriti sa redzepijem najbolji igrac prosle sezone,zato sad kreiraju priliku za gol svako trecu utakmicu i idu spustenih gaća na guzenje svako gostovanje
sadikovicu napolje ! hocemo ciroliju dio 2 !!!
DOBAR KEC OCAM