Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebee majkuu jebe ocaaa ko ne navija za borcaaa...
Za Radnik i Krupu ni pokojni Tito do jučer nije znao da postoje...a Tito je stvarno sve znao !
kakav potez FSS, dovedu Mazića da sudi tekmu u okruznoj beogradskoj ligi, da popularizuju što više fudbal. i lik prije par dana na nou campu a onda hladno dodje za džabe da sudi nekim krkanima! i dodje odma 1000ljudi. e to je fudbal!!
Radnik uzima ligu.. ;)
drzi se ti baleta
Samo još dok se oslobode straha od imena želje i sarajeva pa gotovo je svaka cast
Divim se ovim klubovima.Jedna od rijetkih utakmica BHT Premier Lige koje sam sa uzivanjem gledao.!
Radnik igra srcem i zasluzuje sve sto mu se dogadja.
Svaka vama čast, našem fudbalu treba šira baza da bi nekad nešto uspjeli na međunarodnom planu. Koliko god mediji to slabo ispratili, svaki ljubitelj fudbala gleda sa simpatijama uspjehe manjih klubova.
Surova istina,to sto nekog boli istina je druga stvar.Drugoplasirana i treceplasirana ekipa su igrali i odigrali jako dobru utakmicu.To sto Zeljo i Sarajevo ne mogu dva pasa spojiti je drugi par cipela i sramota istih.