Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super sastav, mislim da je dobra odluka izostaviti Varešanovića, trebamo nešto novo da vidimo, a svakako za budućnost da ga čuvamo. Ovo nam je budući sastav bez Džeke i Pjanića, tako da je dobra odluka da se i ovi novi malo štele.
Samo kreten bi Bašića izostavio
Cimirot odavno nije za repku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ziljkić ne igra u Sarajevu ali u reprezentaciji može. I još podosta njih koji nisu u formi kao Bilbija, Hamulić igra i ne igra u svom klubu itd.
Za koju drzavu ovi igraju?
Bitno je da odigramo dobro 2 utakmice i da se popravi igra pred baraž. Trener mora vidjeti koji su to igrači zaslužili igrati baraž to ćemo znati do 3 mjeseca
I sta Sofija??
sretno
Ne mogu opisati koliko mi je drago što si prekrižio Mirtino debilno mladunče.
Pa ovaj sandzo rezerva i kod pitara a udomacio se u reprezentaciji???
na njihovom mjestu, ne bi se ja odande ni vracao :)
Ovaj hamulic je obicna klada i treba se rijesiti budale
Moze Ziljkić, u top formi je...
Vasilij Dedic. Hadzikadunic. Kovacevic. Gazibegovic. Tahirovic. Hadziahmetovic Krunic Stevanovic. Tabakovic... Demirovic
Da bog da 5 fasovali.
lijep skup mladica sretnooo
Samo se nadam da će konačno Demirović na klupu, jedan gol od ukupno 21 utakmica je premalo. I pitamo se što ne dajemo golove.