Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za gol a jos vise sto si se Srbije odrekao !
pa nije budala da igra za srpsku reprezentaciju, kad ne mogu ni Kipar dobiti, hehehehehe
A GOLČINA JE SAMO TAKVA
Možda se u Srbiji nešto i dešava, al vam se u glavama još uvijek ne dešava ništa... kakvi \'\'kao zločini\'\' ???... haloooo... de malo rasčisti sam sa sobom... od Slovenije do Kosova svuda Srbi ratovali.... kako ??? zašto ??? al realno sam sa sobom raspravi... branili Jugu ??? od koga, čega ??? u čemu je razlika između bilo koga od nas, al baš neka razlika, mojne mi onih ubleha mitskih i šatro istorijskih... de prosvijetli me pls
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
ZABORAVIH ...MEVLUDINA!:)) TO JE TO!
NE FALI NISTA...APSOLUTNO VAM I IDU UZ OPIS TAKVA IMENA.. DZEVAD.NEVRES.HALIL.ARIF.NAZIF..BAJRO,FARUK IMENA U SKLADU SA VASIM OPREDELJENJEM.. AZIJA!
Zaista dobar potez mladog srbina, al on je rodjen u Swe tako da nemoze bas biti srbijanac. PS: bosnjaci, opematite se, od BiH drazve nema nista, zasto su promjenili ime ovoga portala? Zato sto samo ime Sarajevo samo podsjeca na jad, nemastinju i mrznju. Sjednes u taksi u Sarajevu, neznas hoce li naplatiti 5 km ili 10 km ili cak 10 eura. Najbolji izlaz za muslimane i BiH je 24% drzava, do tada je anarhija.
jeste svi nas mrze bratem potpuno si u pravu! samo sto je ugled Srbije danas na znatnom visem nivou nego li Bosne, juce pisalo o najstrasnijo destinaciji ali nema veze to, hocu da ti kazem da se u Srbiji za razliku od Bosne, konkretno u BG nesto desava, konferencije, koncerti stranih svezda, festivali veliki, sajmovi veliki, sajam knjiga,, automobila, grade ogormni mostovi, u poslednjih par godina sagradismo blizu 200 km autoputeva plus od pre sto imamo dosta, sto je malo, al u odnosu na vas gde niste izgradili ni 30 km, snimaju se filmovi, eo kucaj, the raven sniman kompletkno u Srbiji, lockout takodje u Srbiji snima, coriolanus takodje u Srbiji, veliki i znacajni filmovi kucaj na jutjubu, i onda dodje neko i samo iz ljubomore kaze ceo svet nas mrzi :D kazem vam mozete da pisete sta zelite, ali surova istina je drugacija po vas, kao i sto ne mozete da uzmete odstetu od Srbije za te kao zlocine tamo dole, zato sto svet nije glup
Sa pola kad je stadion 40 % manji od onog u PL ILI LA ligi
Da se i u ligi prvaka koji put ošuta po golu,a ne da se samo beskonačno gradi akcija i da se lopta melja okolo...pa okolo...pa opet okolo.Dobar šut,parada golmana i uzdah publike,a zatim pljesak I TO JE FUDBAL!
prebacio teritoriju nasih 24% I dao go
To Bosanac Srbine!
vidi malog sto zna, treba ga dovest u Sarajevo!
Šta fali imenu Dževad??? Zaboravi vrijeme kad su se Bošnjaci ismijavali vlastitim imenima i glumili budale samo da bi se vi imali čemu smijati. Vi ste sve o sebi kao narodu rekli u Srebrenici a ja se za dečka zezam jer očito je rođen u inostranstvu čim nosi ovakvo ime, ali za vas sam uvijek ozbiljan....vi ste najveće zlo koje je Bog dao na ovoj planeti i ne mrze vas svi bez razloga.
Kad si vec ime promijenio onda si trebao i to zlocinacko prezime (Slobo)
Bolji gol od Ronaldovog 20 puta..