Svakodnevno stižu ponude
0
Miloš Vidović na izlaznim vratima Olimpica
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bolo Vidim da je na pomolu Udruženje praznoglavaca na ovom portalu, predsjednik Olimpic, dopredsjednik @bolo. Ne vidim čime me je \"uništio\" Olimpic? Praznoglavci kada nemaju šta reći onda ko papagaji ponavljaju jedne te iste laži i na taj način žive u ubjeđenju da su oni nekoga \"uništili\". Šta reći na tu inteligenciju, osim žao mi vas je!!!!!!!!!
hahahah sto te @Olimpic unistio... poklopi se bolan!
@Olimpic E kad ovako počnu lupetati kojekakvi praznoglavci onda se ustavri potvrdi ona da bi se trebala dobiti dozvola sa psihijatrije kako bi se nekome priključio internet. Sa ovakom dijagnozom čovjek normalan nema šta da raspravlja, pa ću samo reći doviđenja ti do potpunog ozdravljenja!!!!!!!!
@bolo pa očit primjer ti je Sarajevo koje ima tu i tamo dobre navijace ali kao klub su za treće lige jug tako da tvoje konotacije padaju u vodu i jos morate biti zahvalni stanovnicima Hrasnice Dogloda Tarčina Buča Potoka i Lješeva jer svi oni u velikom broju navijaju za Sarajevo jer da njih nema imali bi prosjek gledalaca jos manji nego sada
cuj \"naprijed olimpic ljubavi moja\" hahahahahaha
SRETNO VIDA !!!
Drag mi je ovaj naš drugi tim, ali se bojim za njega jer mi ovo sve skupa liči na nekadašnji Đerzelez, a kasnije Đerzelez Zanicu. Dosta je nelogičnosti i marketinških poteza kako bi se pojedici popularizirali u liku gospodina Gracića, no vidjećemo inšala šta će se dalje dešavati. Nisam optimista, jer klub nema neke vjerne navijače i onda se postavlja pitanje čemu ta ujdurma?????
Nema veze ako ode, ionako pola Barcelone dolazi u Olimpique d\'Otoka
samo naprijed olimpic ljubavi moja
sha mai u nEmackoj cika kopi pejst