Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, ljudi u FK Sarajevu rade odličan posao, svaka čast na trudu i zalaganju da FK Sarajevo dignu na stabilne noge.
Skupljaju solidne igrače iz liga dosta jačeg levela naprema BHPL i mislim da će uspjeti da osvoje ligu. Bilo bi dobro da pokušaju kad se Said oporavi da ga vrate ili pozajme od Dinama , bili bi ubojiti. Vidim da imaju 3-4 mlada reprezentativca, jakog sponzora i dobru i ambicioznu upravu.Očekujem da za 2-3 godine budu u Euro kupu ako nastave ovako.
HZ_ČAČAK
Konačno jedna normalna lijepa vijest!!! Svaka čast za FK Sarajevo!!! Za zavidne: Budite ljudi, a ne papci i ne radujte se ako komšiji crkne krava!!!
Jedva cekam pocetak u martu. A tebi Milose sretno!
ovo sarajevo ima u timu 90posto igraca uvezenih..gdje su djeca kluba>>
E moja budalo bolje da si travu kosio u Americi, nego da si kapiten u Sarajevu. ..
Fk Sarajevo polahko postaje institucija ulozili su veliki trud, a sada ulazu i novac kako bi nesto postigli naravno svi znaju da Sarajevu nije samo cilj titula kao skretnicarima nama je cilj postizanje veceg uspjeha u Evropi!!!
sve sto ne prolazi u srbijanskoj ligi moze u fk sarajevo.... nazalost
Welcome to Embel Riva!
Pa šta će drugo reći?? "eto ne igra mi se al nisam imao drugog izbora..."