Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje na svijetu nema fa se profesionalni klubovi finansiraju iz budzeta only in dodikistan, mada treba dofati da i ovaj i onaj drugi klub veze nemaju sa profesionalizmom
Sta ti je to? Sto bolan pijes po vrucini?
Smrt Politčarima ZNAM DA NISI ŠKRT PA NEKA ociscena drina i NAMA SVIMAPOPUŠI, kada NEMA referenduma.
Uh sto ce ovdije biti pusenja, i gutanja .NEMA referenduma u rs.
Zar Duduku nije malo previše u kratkom roku ženit sina i spasit dva nogometna kluba ...??? Ako ja ovo dobro shvatih on to spašava iz svog džepa ,..!!! a ako to radi našim parama, od kud mu pravo da sebe naziva exkluzivnim spasiocem ...!!!
Dao im što je ostalo od svadbe.
Meni licno je drago,da su se pare nasle!!! Mnogo igraca,trenera i ostalih ce dobiti sto su jim duzni.Od toga ce se naplatiti PDV,i tako je nazad dobila i drzava!!! A ne Bozenedaj,ko sto neki pisete.Izbacit,pocet od nule itd,.....Ne ne.Dok ne platis nema ni lopte,a nemozes ni bilo koji drugi poso obavljat(primjer Austrija-koja ima jos rigorozniji zakon nego Njemacka)!!
ispast cete vi sami...
Dodo ponovo pokazao kako je veliki filantrop :D
Nigdje na svijetu nema fa se profesionalni klubovi finansiraju iz budzeta only in dodikistan, mada treba dofati da i ovaj i onaj drugi klub veze nemaju sa profesionalizmom
FNSBiH je napravio dobar potez sa skracenjem lige!!! To je super.Ista duzina sezone,ali mnogo vise derbija,sto znaci i mnogo vise novca klubovima iz 1 lige!!! Brine me jedino,prodaja i namjestanje utakmica,bas za ovu godinu koja dolazi!!! Mnogi nece imati sanse da obstanu u 1 ligi,vec nakon kraceg vremena,pa se bojim mesetarjena. Daj Boze da grijesim.
Hm jedan problem vuce za sobom drugi problem itd. Mozda bi bilo i bolje da su otisli u nizi rang i poceli od nule.
Kako poceti od nule??? A sta cemo sa dugom???To nek halalimo???