Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizan?
jebiga, ne mogu svi biti uspješni. netko mora biti "donji". to je tako svugdje u svijetu. a što se tiče ovih prostora, ta uloga je pripala bošnjama. pa i prije rata su hrvatska i srbija bile najveće i najmnoćnije republike u bivšoj državi. beiha je bila i ostala kolonija tih dviju država. a da je lako sve to prepisati onda bi recimo hrvatska prepisala recept srbije u košarci ili odbojci. ali nije to baš tako jednostavno.
Našim retardima od fudbalera i Maltežani su ozbiljan protivnik. Gdje su sada oni što su me kritikovali kada sam govorio da su Dinamo,Zvezda,Partizan,Hajduk,Rijeka svjetlosnu godinu ispred naših propalih klubova
Mozda nasi klubovi od toga vide nekih 20 ili 30 hiljada maraka ako nam kupe nekog igraca. Ako i mozda...
Ne na Balkan nego u Srbiju i Hrvatsku, mi nemamo od toga nikakve koristi.
@example. Tacno nemate koristi,ali iskoristite primere prepisite od nas, za pocetak ekipa se stvara iz sopstvene supstance od domaceg igraca, stranca kupujes i placas samo na mestima gde nemas domaceg igraca, i to mora biti puno bolji, dovedes dobrog trenera i nema mesanja u rad.Pa cete za koju godinu imati uspeha, makar cete prodati igrace za neki novac, npr u Zvezdu, Dinamo, Partizan, Rijeku, bolje i po 500 000 e i procenti nego kao sada da vam odlaze bez obestecenja.
Mi od tih miliona necemo vidjeti ni feninga
..zato mi imamo najvise teretana i nargilana,jer bmw je smisao jer to se trazi ofo ono jarane opasan sam..u torbici plocica na koju slusam Jalu i Bubu i kupit cu utoku jer to je zivot..sad ce izbori uvalit ce me babo na drzavnu jaslu da pojacam bengu zatamnim ga oca mi..kreditno sam sposoban haveru al ne znam koš pogodit ,skijanje samo na tv..jbo ti nasu buducnost!
A bruka i blamaža dolaze u grupnoj fazi kada se bude gubilo po 7, 8 naprema 0.
@WhoIzYou nece biti bas tako, mnogi su i prosle godine govorili kad je Zvezda bila u grupi sa Arsenalom, Kelnom, Bateom, pa dobismo kelna 2 puta bate smo pojeli bili puno bolji sa 2 puta x, Arsenal jedva izvukao bod u Londonu, kad je dosao Cska opet ista prica, razbice vas, realno smo bili bolji, upropastila nas zavrsnica i losa realizacija..