Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
azmir psovao boga sudijama jer su svirali penal pa milenku mater jer nije dobio utakmicu, tako pricaju igraci koji su bili ocevidci.
@Scotland da je psovao Boga nema sanse. Ko poznaje Azmira zna da nije taj tip
Prvo dostojanstvo pa onda sve ostalo!
Sta se ovaj Husic ufurao, cuj Sloga Simin Han ili ti Tuzla City pa niste Real nego obicni provinciski klub, niste vi dorasli Zelji,Sarajevu i Zrinskom i tabela ce na kraju sezone sve da kaze...
Što se tiče Milenka velika je ljudina,veliki trener,ali ne može on biti trener pod inicijativom Azmira Husića kako i koga treba pustiti da igra itd, tako su i ostali treneri napustili Tuzla City, kao što je i milenko.Čuo sam da Milenko treba da bude novi trener Slobode..
Sta god da je uzrok ŠTETA svaka mu cast za ovo do sada
e moj Azmire
Razlika između Azmira i Husrefa je što ovom prvom ne moraju da trpe psovke LOL
@IceBlue sta si htio reci da mi je samo znati.ponekad je pametnije da sutis
koji porodični problemi ?? nema veze. osilio se od para. ptica koja rano propjeva usere se u gnijezdo