Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Gattuso pichka niti sam to igdje rekao nego sam rekao da ste pichkice i slabici vi papci od navijaca koji trazite izgovore u povredama Milanovog gerijatrijskog odjeljenja. Kao da ste tek sad saznali koliko im je godina. Prije pocetka prvenstva milanezi su trljali ruke i govorili \"ohoho, gledaj sastava, nema veze sto su stariji zato su iskusniji, ima da razvalimo ove godine\" a sad placete ko sise sto vasi veterani gledaju tekme na tv-u. Smijesni ste. A party-boy Antonio Cassano platio je cijenu svom nesportskom nacinu zivota, ni manje ni vise od toga. Cudo nije ranije pao u postelju.
Jale stvarno smijes se covjeku koji je imao srcani?? sta da je neko iz tvoje porodice imao i mi dodjemo ispred kuce i smijemo se i govori i jest star ima 28 godina hahah nek umre o.O A koliki si idiot govori to da kazes da je Gattuso pi.cka?? eto vama zato nase starkelje na ljeto :D FORZA MILAN!!!
jale care upiso sam se od smijeha hahhaa svaka cast
Da ponovim jos jednom za vas malo sporije kojima majke nisu obezbijedile dovoljno kiseonika prilikom porodjaja: Juventus Milanu nije kriv sto za njih igraju starci i srcani bolesnici. To su izgovori za slabice i pichkice. Sedam igraca - Gattuso, Cassano, Nesta, Abbiati, Seedorf, Mexes i Yepes - imaju zajedno 237 godina i fulali su cak 91 utakmicu. Samo retardi, a vi to ocigledno jeste, mogu smatrati da je to slucajnost i koristiti to kao neki argument u raspravi. I pozdravite mame od mene, one se vjerovatno sjecaju da sam gledao Seriju A jos prije nego sto ste bili zaceti, vjerovatno na poluvremenu neke utakmice izmedju dva piva.
ovdje niko ne govori o nekim starcima,a plus to sto ti (jale) nemas osnovne kulture da postujes te fudbalere pogotovo one koji su ozbiljno bolesni bili pokazuje kakva si osoba...
Jesu li u ovo uracunati crveni kartoni. Posto Milan inace ima dosta qurcevitih igraca
Jale glup si ko racku i ogranicen ko balkon !!
Iskreno, sta koga boli qrc koliko je ko tekmi propustio radi povreda? To ce nece voditi u statistikama niti ce iko pitati za to kroz godinu-dvije, ostace zabiljezeno samo ko je uzeo trofej. Juventus Milanu nije kriv sto za njih igraju starci i srcani bolesnici.
O ovome sam pisao u prosloj vijesti o teskoj pobjedi AC MILANA u Chievu.....Mnogo povrijedjenih igraca, umor od igranja LS. Dobro je Milan ikako u konkurenciji za osvajanje titule sa koliko teskoca prolazi ove sezone. Ali sa druge strane Juve igra fenomenalno i pobijedili su sve konkurente u direktnim duelima i treba im cestitati ako osvoje prvenstvo.Ipak ljudi nemaju poraza.