Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuuu pa zar nije \"izricita i velika\" zella Milanovog trenera da DZeko dodje u Milan ?? Ja sam iznenaDJen ,ozlojaDJen pa moglo bi se reCi i UvreDJen !
kloc ce na klupi sjedit do penzije... ali sta ga briga ja sjedio ja igrao zaradice vise para nego ja
hajde ti, mahmurni, skini se više...
3400 puta ti se pos.erem na glavu
3400 KN PROFITA/8 SINGLOVA. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR