Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsije 2 do poluvremena onda ce se oni zavuci u misiju rupu i abd postignete treci pa se vidimo u 3 predkolu
St. Patricks 1-2 Široki Brijeg
SARAJEVO 2-0 LEVSKI
ŽELJO 5-1 MARIBOR
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
kad igra Sarajevo
Hoce li biti prenos??
Broj komentara ostavljenih dosad na konto ovog članka govori koliko je atmosfera među ljudima u rcuku. Mislim da neće niko proći makar Sarajevo ima dobar rezultat. Ako prime gol, tri sigurno neće dati a rezultat iz prvog pretkola govori koliko FCS ima jaku odbranu. Željo je već ispao, 3-0 je moguće stići ali da umjesto igrača Želje nastupe FIFA world stars a da prije toga treniraju dva mjeseca zajedno. Široki je već odavno običan seoski klub koji može biti drugi na tabeli samo u ligi poput naše.
Marš cigani...
Hajmo Maribor, uliva im jos peticu pa nek idu kuci plakajuci. Ckepi tm88
Redakcijooo, nesto vas nema sa clancima o Modricu u ova 2-3 dana otkako ga je predsjednik Tottenhama odlucio majorizirati, hohoho... znam da dobijate vijesti o njemu, zasto ne objavljujete? :) Mirror javlja da je Modrićev bojkot potpuno razbjesnio predsjednika Tottenhama Daniela Levyja. Napominje se da je Levy spreman ući u rat s Modrićem i odbiti sve ponude. Istu je stvar napravio prošle sezone kad ga je želio Chelsea. Levy je u boljoj poziciji i za takav postupak ima asa u rukavu. Naime, Modrić s Tottenhamom ima ugovor do 2016. Ako bi se inatio do kraja, Levy bi ga mogao poslati i u drugu momčad, a Modrić će slobodan igrač biti tek za četiri godine. Neimenovani izvor iz Tottenhama potvrdio je da je klub spreman zadržati Modrića pa makar cijelu sezonu proveo na klupi. U Spursima su bijesni na Modrićevu odluku da ne trenira s momčadi i ne ode na turneju: \"Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta!\"
ima da gori grbavica
Gremo fantje !!
Hej Slovenci, još ste živi, m.a.m.e. su vam dobre bauštelske animir-dame. A i ovi Bugari, jedva čekaju samo nož u leđa, licemjeri mrtvi. Prije svega dobro ih istuć na terenu, da i ako prođu, nek prođu sa lomovima nogu i istegnutim tetivama. VOLIM TE ŽELJO! p.s. sretno i komšijama u traženju bugarskog ološa po gradu, propitajte malo i janeze ako ih sretnete :-)
nemojte obrukati puno galaktičkog šampiona pa kako će se prodati muamer svraka tika taka?