Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..beš trenera kojem je preduslov himna... i to anam' ona.
Kažem ja lijepo:Mihajloviću nauči text himne Milana, a ti po svom, eto ti sad! :))
Ja tek sad cujem da je mihajlovic bio trener milana, inace ne pratim milan ali ovoliko da je grohno milan, pa stvarno...Klub s tolikom tradicijom, oni silni spektakli u LP, e svasta..
Volim Milan otkako znam za sebe, i srce mi se cjepa kad vidim na šta je ovaj klub spao, od svih velikih trenera i igrača koji su bili u ovom klubu, spali su na neke polutrenere i kvazi igrače. Nadati se nekom novom Milanu ali dabogda tj. tek kad stari lisci Galliani i Berlusconi odu iz kluba.
Ac Milan jednostavno nema igrace za vece domete, najlakse je trenera smijenit, nece se ni Broki mnogo zadrzat.Forza Milan!
@Hamdija s Vratnika Tako je brate, s ovim igračima nema napretka. Nema tog trenera koji može nešto napraviti s ovim timom, ej kad vidim jednog Poli-a, kapiten Montolivo, tuga, al eto nadati se boljem. FM