Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ječer ste pisali da ide trampa higuain-morata sada milan e klix stvarno postaje kiks!
Dovedite balotelija
Falcao je teški promašaj, igra u farmer ligi gdje nije dominantan i zreo je za Kine, a ovaj Morata je još gori, ako nije pozvan na Mundijal pored ovako slabe konkurencije u napadu Aspasa i Rodriga, nema on šta da traži u Milanu. Prodati mutavog Kalinića treba, dodati još para i dovesti Džeka je najbolji potez.
@OIovnaKisa Što da ne, kad je mogo iz Citya u Romu, može iz Rome u Milan. Milan je dosta veći klub od Rome, čak su ih i dobili na Olimpicu 0-2 a Dzekson je od malih nogu navijac Milana i vise puta je izjavio da zeli da igra za njih.
Propali Milan šteta to je nekad bila ekipa danas ih kanta ko stigne.