Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ce Vidal preci u Milan iz Bayerna...
Ko Bayern neki klub? Uništiše bundesligu politikokm kluba, kupujući najbolje igrače konkurentnih timova. Milan se ne treba ni takmičiti par decenija ovi ih opet ne bi mogli stići po evropskim titulama.
@Komentar iz mase Bla bla bla. Vise Borusia ima igraca iz drugih Bundesligaskih klubova nego Bayern. Ljudi jednostavno dobro posluju, i zato su tu gdje jesu. A znamo svi kako je Milan postao "veliki" kada je tada Silvio dosao i upumpao novce, pokupovao sve sto valja na trzistu. Malo ko se sjeca da je i AC Milan bio izbacen u Serie B zbog malverzacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milan unazad 5 godina samo kupuje potrosene igrace (cast izuzecima koji su dosli na ljeto)
Bayern je najodvratnija ekipa u Evropi.
mislis naorganizovanija :)
@ratomir To ti jedino važi za bundesligu u evropi su klonuli odavno, rezultatski najviše.