Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAZLIKA IZMEĐU DŽEKE I NJEGOVIH KRITIČARA JE U TOME ŠTO ON IMA TRAVU NA RUKAMA A ONI U PLUĆIMA.SAMO PUŠITE JADOVI.
Petokolonasi i vanjski neprijatelji, kako ide sijanje smutnje. heheheheheh Crknite od muke
kad je za bih repku, nemice s mjesta. mamu mu yebem.
evo ja džekiju nudim karu na žaru.
Ovaj Huntelaar nekad bio zvijezda, a sad ga mijenjaju za sta stignu. :D Wolsubrg daje Sarajevu Dzeku i 75 miliona za Škoru, al\' Janjoš je to sve demantirao s rečenicom \" Škoro nije na prodaju\".
Prosjecno razmisljanje jednog bosnje: Ja mrzim sto je Dzeko uspio. Mrzim sto je uspio svojim radom. Mrzim sto nije imao nekoga da ga gura, bio bi mi drazi. Mrzim sto on ima sve, a ja nemam nista. Mrzim ga.
Dzeko je the best, crknite dusmani... :D haha
naj novija vjest,dzeko ide u slogu iz tojsica za nevjerovatnih 40 KM i litar sljive.
Danas je i njemacki eurosport http://de.eurosport.yahoo.com/ objavio tu informaciju 25 miliona eura+Huntelar za Dzeku! http://de.eurosport.yahoo.com/03012010/73/bundesliga-milan-offerte-huntelaar-dzeko.html Ali vjerovatno su se ovdje ukljucili najveci timoi:Celzi,Mancester i Bajern,koji nude vise novca Wolfsburgu,,ali im smeta to sto Dzeko zeli u Milan.pa sad Wolfsburg nezna sta da radi?(Tu su jos od velikih i Arsenal,Juventus...)..Bajern je nedavno objavio da je od sponzora AUDI dobio 200 miliona eura za pojacanja,a avakako bi zeljeli Dzeku kod sebe.(Do sad je Bajernu(i cijeloj Njemackoj) rekodna kupovina bila 30 miliona za Gomesa).Ovdje u Skandinaviji mi je komsija Englez i veliki navijac Mancestera i kaze da oni u Manchesteru zeljno ocekuju Dzeku.Nevjerovatno je koliko Englezi znaju o Dzeki , Ibicevicu ...................
Nisam te ja uvrijedio, vec momak koji pise pod nikom PIPO, a ti si uvrijedio mene i moj narod nazvavsi nas genocidnim! Mislim da nema vece uvrede od te!
I sta je sad tvoj odgovor na sve - vrijeđanje na vjerskoj/nacionalnoj osnovi? Znam ja koji su uspjesi srpskih sportista, i njima kapa do zemlje, ali to nema nikakve veze sa tvojim komentarom o 24% teritorije i hidzretske godine. Da malo razmislis pa i tvoja pravoslavna je \"zaostala\" u odnosu na zidovsku 5780 godinu? I sta sad, sad bih ja tebe trebao uvriediti? Nema sanse, jer ja postujem i drugog i drugacijeg! ;)
Ti si ponos Gluhe Bukovice, muslimanskog svetog mjesta!
Bas vala jePo vas dzeko u pakaš taj runjavi...nabijem ga na racku i vas i njega...dosadni ste
Hoces li da ti nabrojim uspjehe nasih sportista? Nemoj da si pacenik kao tvoji sunarodnici, koji dr.kaju na Dzeku jer nista drugo u zivotu i nemaju!
hoce li vise zavrsiti ova sapunica oko Dzeke, postalo je pravo bezveze