Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane...šta ovaj Tan uradi od Premier Lige...pa ovo Sarajevo će napuniti sad stadion i protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja...
Kompleksi su cudo BMW
s@r@jlija Jesi li ti pogledao malo sastav zelje protiv Zrinjskog. Ko to igra za zelju? O kakvog leglu ti jadan ne bio pricas?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je za Sarajevo, ovako bi trebalo svaki klub da nekako nadje bogatog vlasnika, tako odmah dolaze i sponzori, bolji igrači, jača liga, malo bi se i za nas čulo, a eto vidimo da nije nemoguće, samo da se rukovodstvo klubova koji imaju dobre stadione i sve uslove malo angažuje...
Šta bi od kluba koji je nekada sa ponosom isticao kako mu igrači idu u džamiju, kako poste za ramazan a sada će na Koševu morati sagraditi pravoslavnu crkvu jer im 10 od 11 prvotimaca neće imati gdje klanjati.
Nikad cuo za njega al po klubovima u kojima je igrao moze se reci solidno pojacanje.
Kapa dole Sarajevu posebno za Stepanova koji je mozda jedan od najboljih defanzivaca koji je popisao sa srane . Sarajevo je dovelo tacno sta je rebalo . I ovaj Nigerijac je brz jak i igra na skoro svim defanzivnim pozicijama. Igrao jaku Izraelsku i Ukrajinsku ligu , 24 godine . Mozda jos i napreduje i zaradi se sta na njemu ako pruzi dobre partije.Al Sepanov je tacno sta je trebalo Sarajevu. Jos samo da ne prodaju Cimirota za male pare , jer momak vrjedi i moze vise Sarajevu sam zaradit od pisljivih 600.000 . Mamic bi ga zuhno za 10 mil najmanje Sarajevo ga ne treba dat ispod dva .
MA NEMA SVI SMO CULI ZA STEFANOVA I IKINDIJU...SVAKI DAN PRICAMO O NJIMA KAD PRICAMO O MESSIU I RONALDU....MORA XA IGRAJU KO PURIC I BARIC HAHAHAH PUNE GACE GOVANA KAD SU VAS ZRINJA I ZELJO NAPALI NA KOSEVU..I SAD KAD VAM LECH 5 UTRPA U 2 TEKME ;)
Koga je zeljo napao. Imao posjed lopte k'o Mursija ptotiv Barcelone
A jesu ovi sa klixa levati... Dođu stave sliku Stepanova i Vidića i kažu dolazi reprezentativac Srbije.. I 90% ljudi koji nisu od ranije pratili misle da Vidića dovode, samo da bi dobili pregled na članku.. Jadno Bgm...
bilo bi dobro kada bi navijaci manjeg sarajevskog kluba prestali da lupetaju gluposti o tome koje su nacijonalnosti igraci FK SARAJEVA. Mene kao navijaca sarajeva raduje kvalitet. Ako svojim igrama doprinese da se kvalifikujemo sto dalje u evropi, dobrodosao.
@ Bond. Napokon neki normalan komentar. Imas moj lajk prijatelju i to veliki, ako ti to nesto znaci u zivotu :-)))
Zar olimpic ima navijaca, nisam to znao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Više skače od Vidića
Samo me interesuje da li su ovo pojacanja i igraci koje zeli u ekipi Uscuplic ili mu Ibrakovic i slicni dovode "na coravo" igrace i stvaraju nervozu u timu s prekomjernim...
Sve i da je tako,to ti je prijatelju ko kad bi berlusconi doveo Ronalda u Milan, a Inzagi(ili ko vec) kaze :"sta ce mi Ronaldo"
Pa da si malo citao vidio bi da je Uscuplic rekao da mu je stoper neophodan
Jes' nas krenulo.