Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I proslu utakmicu izmedju Milaa i atletika,da nije sudio onaj krmak turcin Milan bi vec bio prosao,ubili ih ljudi u obe utakmice,bolji u svakom segmentu igre,veceras pogotovo,totalna dominacija i to uz jedva sastavljen sastav…bravo ragazzi…Forzza Milan
Jak Milan nema sta, meni kao nekome ko voli Real ovaj Milan najdrazi u Italiji, nadam se da ce daleko dogurati u LP
grandeeee Ac Milan,potpuno zasluzeno,ATM kukavicki cijelu tekmu igrao forza Milan
Bravo Milan. Mlada ekipa, ako ostane kostur ekipe zajedno i dodaju još par kvalitetnih pojačanja,biće to ekipa koja će početi da dominira. Atletico se brani na svom stadionu i ceka kontre.Sramota bi bilo da oni prodju dalje. Ako ne može Milan ,neka Porto prodje dalje onda.
Forzzzzzza Milan! Forza Rossoneri!!!
Ovo bi mogla biti jedna od najboljih sezona lige prvaka
GRANDE MILAAN 🔴⚫🔴⚫🔴
jogaaa bonitooooooo 🔴⚫
LIVERPOOL SA POLU SASTAVOM RAZBIO PORTO. PREMOĆNI SU!
Junior messias do prije pr godine bio nosac igrao termine do 24 god a sad pogodio top
MESSIAS, DOSTAVLJAČ PICE SADA JE I RASTURA, FORZA MILAN
volim Milan!! ❤️❤️
udje ibra ka dabra...i sve se okrenu za pobijedu milana...
hahaha