Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Meša ne poziva ovog momka iz Austrije ? Osman Hadžikić ...????? Savez ne radi ništa kao i obično po tom pitanju ...kasnimo puno , uzeće nam ga Austrijanci
@hemijaimatematika1 Čim on brani za seniore ovako mlad , ima potencijala , igraju i evropu , solidan klub... Neće ni Begović branit vječno , a ruku na srce ... i Bega sve slabije brani ... pa može i on na klupi sjedit , nije zabranjeno
niko nece igrati osim Rijeke u grupnom takmicenju...pomor..
vardar je pravo iznenađenje i jedini koji je potvrdio ranije rezultate da nije sve bila samo puka sreca
Bravo za moje makedonce!!!
Koji peh za Osijek, penal za 2:0 i promašaj. Baš šteta. Svaka čast svim predstavnicima iz regije, vidi se naporan rad i treniranje. Akcije su odlicne, uigrane. Golovi padaju i protiv evropskih velikana, znatno bogatijih ekipa. Domžale remi sa Marsejem? Heej, gdje smo mi?
@opp To isto Domžale izbaci ranije Frajburga. Osijek PSV-a. Vardar briljira, Makedonika ponosna na rukometnog sampiona evrope, a evo sad u fudbalu otresli Fener. Dakle, Osijek, Domzale, Vardar! Ne spominjem Partizan, Zvezdu, Dinamo, Rijeku, Maribor.
Meni je sasvim normalno da navijam za sve "naše", ali da smo mi (mislim na ex-YU) dokazani sami sebi neprijatelji najbolje je pokazala utakmica u Liverpulu, tačnije ponašanje kretena koje neko voli da zove navijačima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FORZA MILAN