Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da nekim slucajem zavrse neki ruski klub i d. Kyev u finalu?
pa ništa, finale se igra svakako na neutralnom terenu....
Zavisi od rezultata, ako Dynamo uzme, slijedi okupacija Kieva
Bolje će ove utakmice biti nego one u ligi prvaka.
Od tolikih poluekipa u 1/8 finala , najviše se krkana našlo prozivati Milan i Arsenal , kao sprdaju se.Misle krkani da su duhoviti.A Milan s primavera timom može poizbacivat pola ovih ekipa u 1/8 finala jer to jednostavno imaju u krvi!
Imaju u krvi ali nemaju igrače :D
@kasperSRB11 milan sa beneventom igrao prije 15 kola , ova sad ekipa je digla formu za 300% i primili su 3 gola u zadnjih 11 utakmica , u zadnjih 11 neporazeni , u ligi od zadnjih 6 upisali 5 pobjeda, igra je drastično bolja i ti pošto ne gledaš utakmice milana nemaš pravo meni pametovati o njihovoj igri i njihovim šansama a ponajmanje da ih ponizavas,kad počneš gledati tekme onda se javi,kratki pasovi,trcanje hahaha joj analizatora
Idemo srusiti Arsenal! Forza Milan
Milan - Arsenal! Obje ekipe mogu reći da su imale sreće u žrijebu.
A hebo majku, sjećam se četvrt finala Lige prvaka 2008 ja mislim, Milan-Arsenal. A sada Europa Liga, a neki PSG igra osminu finala LP. Vremena se mijenjaju.
Ne zna se koji gore igraju, nažalost... nekad su to klubovi bili za osvajanje LP :/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)