Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi klix-ovci vidoviti...sad ispade \"da je zabio penal protiv Borussije, Bayern bi 100% osvojio titulu u Bundesligi\". Smiješni ste! P.S.: Da je BVB na kraju imao minimalnu prednost, pa da takve tvrdnje širite.
Ja sam navijac AC Milana, ovo ako je istina za Robbena odricem se kluba. Znaci dovoljno sto odrone dovode (potrosene i matore igrace) sad jos i ovaj kloc treba.. FUJ!!
pucam povoljno penale zatvorenih očiju....
Jel na posudbu zele Robena kao i obicno :D
goni ga tamo upropastio nam je sezonu
treba ga prodat jer je on jedan veliki ne popravljivi eogista...
trebaju ga prodati.to je istrosen igrac a treba malom Saciriju dati pravu priliku.navijaci ga vise ne gotive i samo moze jos gore igrati.nije on psihicki stabilna osoba
Prodaj to arogantno smeće. Imas Shaqiri :)
Prodaji to Hoenes, imamo Shaqiria i Mullera, a onda napokon dovesti Martineza :D