Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bi da se ibra vrati u Serie A,s njim bi ta liga dobila na brzini,a to joj najciše fali
a sad spektakl Neka igre pocnu :D
Tan ce mu pripisat po Kine i Malezije da dodje na Kosevo! Barem jedan pravi Div!
Danas u 16:30....Avion Zlatana Ibrahimovica je sletio na Berlinsku zracnu luku Tegel Zladan dolazi da gleda finale .....Juventus - Barcelona ...euforija na Berlinskom stadionu i na cuvenij Brandeburskoj kapiji ´´(Brandenburger tor)....! pogledajte: https://www.youtube.com/watch?v=fhCvKkUKaCM
Vrijeme ce pokazati, ali imam osjecaj da bi u (zasad jos uvijek) glasinama ovog tipa moglo biti istine. Ne iznenadjuje da je Milan zainteresovan za Ibrahimovica, imajuci u vidu renome koji Zlatan ima u Italiji, a posebno u Milanu. S druge strane, mislim da je AC Milan jedini italijanski klub za koji bi Ibrahimovic pristao (ponovo) potpisati, i tako se vratiti u Serie A. Pitanje je da li je jaz izmedju Ibrahimovica i dijela francuske javnosti, s jedne strane, i PSG-ovih potreba za Zlatanovim uslugama, s druge, dovoljno dubok da ce iskljuciti potencijalni kompromis? Vidjecemo. Moglo bi tu biti vatre. Znaci i dima.
Ma ništa Zlatane, je6eš PSG i Milano, haj' ti u Sarajevo.
..a, ko je Milan..đe izlazi, s' kim se viđa.. ???
..more bit', pitaćemo piketa.. ;-)
..jašta..nemere s' njim niko ;-)