Cijena prepreka
0
Milan odustao od Edina Džeke
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBO VAM ON MATER U PO SUPKA.
DJEKO JE NESRECNA LJUBAV OVDE POJEDINIH MUSLIMANA U UREDNISTVU ,ILI VEC KAKO ZOVU OVO SJELO, RED TEKBIRANJA,RED SATRO MULTIETNCNOSTI,RED HELJP BAZNIA,PA SE OKRENU MALO DJEKI SVETLOJ TACKI NA TMRUNOJ NOCI ISLAMISTA A VALA NE BIH SE CUDIO DA NEKIM BALIJAMA NE ZVACE GUZA ZA DJEKOM,DA IH ZAKUJE,KOJI PUT
ebo vas dzeko vise nema dana kad ne pisete o njemu ili avatru !
Sta ce mu Milan?! Boje da ide u Chelsea!!!
covjek zabi 2 gola, mozete mu ga posipu
Ko ce da uzme smrdljivog muslimana?
Sto se potpisujes kao Ejub Ganic p.o.s.e.r.e.m. ti se u usta i tebi mami tvojoj.
Jesi patetican... svi smo mi Srbija... pitaj Nevena Subotica (H)
A ha haha niste vi smrdija vi sve sumska
hahahha sto me nasmija.... da Srbin bude ljubomoran na muslimanskog sportistu hahahha
CCC .. pa zar sada nemate dovoljno matrijala da pisete o meni nego opet o jebn Dzeki.. DaBog Da dragi Allah dzs dao da slomi sve kosti koje ima i na svoje noge ne stane vise a kamoli fudbal zaigra, m.a.j.k.u vam je.b.e.m novinarsku a vi novinari svi prste pogubili i sakati lezali ne mogli se vode napiti pogani kocijasi..
Bravo Dzomba da je cigan portugalac ili zabar talijan vrijedio bi minimum 60 mil eur, a ovo gore su svi ljubomorni likovi iz sumske naravno osim pipa on je lud totalno. BIH4EVER AND EVER
oh odmah proglasiti dan zalosti!!!
da je dzeko kojim slucajem iz Italije ili Spanije kosto bi i n70 miliona eur
Dzeko je rekao da ce Galijaniju usta razvalit i trebu jebat ako ga ne kupe ! (nemojte vise brisat mamicu vam, tako je Dzeko rekao )