David Beckham
0

"Milan može preko Manchester Uniteda do četvrtfinala LP-a"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
David Beckham, nekadašnja ikona Manchester Uniteda, a danas nogometaš LA Galaxyja na posudbi u Milanu, u srijedu će prvi puta na Old Trafford istrčati u suparničkom dresu.

Prije sedam godina Beckham je napustio United i sreću krenuo tražiti u redovima madridskog Reala, nakon čega se otisnuo 2007. u MLS ligu.

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka, u kojoj će Milan pokušati nadoknaditi 3-2 sa San Sira, za Beckhama će biti posebno emotivna, no Englez tvrdi da će se u potpunosti koncentrirati na uspjeh svoje momčadi za koju vjeruje da je sposobna ostvariti rezultat za ostanak u natjecanju.

"Bit će teško, ali šanse imamo. Meni će odlazak ondje biti i više od same utakmice, a nadam se da će ona imati i poseban značaj za moju momčad u vidu uspjeha. Teško je slaviti na Old Traffordu, a posebice će teško biti pobijediti 2-0, no imamo jaku ekipu i dat ćemo sve od sebe da u tome uspijemo", veli Beckham i zaključuje:

"Zaigramo li onako kako znamo, što znači dobro u odbrani i napadu, šanse za prolazak u četvrtfinale imamo. Bit će teško, ali one svakako postoje."