David Beckham
0

"Kao dijete sam želio igrati samo za United"

Totalsport
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
David Beckham uvjerava nogometnu javnost da nije nervozan zbog povratka na Old Tarfford, stadion na kojem se proslavio igrajući nogomet za Manchester United.

Engleski i italijanski pisani mediji, baš kao i svjetski, potrošili su već jako puno tinte ispisujući priče o Beckhamovom nastupu u ''Kazalištu snova'', ali, prvi puta u ''krivom dresu''. Beckhamov Milan, u kojem slavni Englez igra na posudbi, baš kao i prošle sezone, u srijedu će na Old Traffordu pokušati nadoknaditi poraz 3-2 na San Siru u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Jesam li nervozan? Nisam, osjećam samo sreću što ću prvi puta nakon sedam godina zaigrati na Old Traffordu. Susrest ću u Manchesteru mnoge ljude koji su me podržavali svih onih godina koje sam proveo igrajući za ManU. Moj san bio je uvijek igrati za Manchester, a nikada nisam mogao niti pretpostaviti da ću igrati protiv njega", izjavio je Beckham, te objasnio svoje stajalište zbog čega je tako posebno biti igrač Manchester Uniteda.

"Svi nogometaši koji sanjaju da će jednom zaigrati za Manchester United ne bi trebali te snove sanjati zbog novca. Bitno je osjetiti ponos igranja za United, a ne razmišljati o bogaćenju. Kada sam bio dijete, postojao je samo jedan klub za koji sam želio igrati, a to je Manchester."

Na kraju, rekao je ponešto i o samoj utakmici.

  • Na Old Traffordu je uvijek teško igrati i pobijediti, a pogotovo s 2-0, koliko nama treba. No, ako ćemo dobro igrati i dobrim dodavanjima stvarati šanse, znamo da imamo igrače koji mogu te prilike i realizirati. Znamo da nas čeka jako teška zadaća, ali ništa nije nemoguće - zaključuje Beckham.