Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibra bi zaklo teveza kad mu nebi dodo kad treba
Haveru ti si nula od poznavaoca fudbala, ako kazes da je Boateng 0 od igraca. Najbolji igrac Portsmoutha u pohodu na finale FA kupa, najbolji vezni u Italiji prosle sezone, odlican do povrede u grupnoj fazi LP. Jal ne pratis jal pojma nemas.
Gdje je vijest na portalu da je Juventus prestigo Milan na tabeli?? Trebalo je još napisat vijest da je Milan opet dobio penal,po ko zna koji put ove sezone i to nepostojeci penal,al u zadnjoj minuti utakmice kad im je uvalio Amauri,nije im mogo više ni sudija pomoc. Kad je sudija poklonio barceloni penal protiv njih,cijela evropa je gorila,a ponajvise italija i njihove novine,a kad se pokloni penal Milanu šute. Nek su vala izgubili,pravda uvijek dođe po svoje.
ibisevic opet pogodio za stuttgart
Eto vam penali vasi. Sve vam se vraca !! Forza Juve
\"Najbolji igrac Portsmoutha\", eto sam si sve rekao o njemu. Za Milan je slab.
A ja mastam o trjcu Ronaldo-Kličko-Đoković!!:)))
Je.bo vas Tevez...Lavezzi je za njega Messi
samo njima treba jos koji dobar izvođač penala,nista vise merde
Aoj Slobo salji nam salate bice mesa klacemo hrvate !!!
da da posaljite teveza ibragi ima da ga izdresira ko bebu :D
Boateng je nula od igraca, a za Teveza i Ibru malo je reci da su nemotivisani, to je skroz slab izraz.
Pomijesali ste vi tu nesta Robinho nije kvalitetan napadac. On je grobar za zicere. Valjda ste mislili na Pata. Obadvojica su Brazilci samo sto ovaj zadnji zna i zabiti gol.
TRENUTNA BANKA: 23 050 kn, STANJE LISTIĆA: 35/74, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Gotov je još jedan uspješan ciklus, a u novi krećemo u ponedjeljak. Priključiti se možete do petka! Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara.
Što da ne - muška igra - muški tim. Da ne bi dovodili mozda Busquetsa, Pedra ili Sergia da ih brukaju padajuc
Maštam i ja svašta nešto, ali sve se samo na mašti završi !