Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema teorije da ce ga pustiti u Milan na posudbu
Realno, on u ovom timu Barse ni nema mjesta. Milan,u svakom slučaju bolja opcija po njega.
---------------------------------------------------------------------------------------- od ovog nema NISTA.... barca hem sto ima jako malo igraca za ovu godinu hem sto je ibra strasan igrac i dobro je igrao prosle sezone , dao je mnogo golova s obzirom da je promjenio totalno stil igre itd itd itd ostaje on u barci, ruku dajem za to --------------------------------------------------------------------------------------
Ma nema sanse da Zlatan ode u Milan. Premlad je on za tim Milana.
NIŠTA OD OVOGA.IBRA SE Z.A.J.E.B.O JEDNOM KAD JE U LOVU NA TITULU EVROPSKOG PRVAKA OTIŠAO IZ TIMA KOJI JE POSLIJE OSVOJIO.SAD MU SE TO NE MOŽE DESITI.
medijska čurka! nema logike da zlaja igdje ide, ako ode neko je lud onda dobro
Ne lupetajte gluposti nego pogledajte ucinak Ronaldinha prosle sezone u Milanu. Po statistikama odigrao je jednu od najboljih sezona. Ove sezone ce tek da poludi. Veze vi nemate sta pricate!
u barci je pola sezone presjedio na klupi i na tribinama dok ga milan nije kupio (ronaldinho), u milanu je dobio novu sansu. Sto se tice ibre, snaci ce se on dobro u milanu, i abd dace ga upravo barci u CL ; )
O cemu vi pricate? Ko je upropastio Ronaldinha? Bolje reci Milan mu je dao sansu jer je sam vec u Barci radio protiv sebe. Vidjet cete ove sezone kako ce se preporoditi, kao sto je vec pokazao na izmaku zadnje sezone.
upravo tako.... ibra igracina......
Siki upravu si sjebace ga kao Ronaldinja
nelupetaj idi popij tablete nemoj preskakati ucini uslugu sebi i svima koji imamo neke veze sa fudbalom
ja mislim da ne bi trebao ići, jer uraditi će mu isto kao i ronaldinju što su uradili :D
ma boli te cuna lova frca gdje god igrao ti si kralj