Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuku milane dva gola (novembar, februar) a napadač, pa kada se sjetim vede plače mi se....
A repriza vize za buducnost nonstop tako da nonstop igra kmeeeee
Sretno, Milane!
Dobri su nam igraci kakva nam je drzava uh
Zasluzuje poziv, ne zato sto je dobar napadac, vec sto izgleda nemamo boljeg...
sladak, sladak, sladak...
Dobar je igrac svaka cast selektore.
Haris Handzic FAlcao za ovog copy Zlatana
Evo dva dana se sakrivam po komsiluku da mi Mesa slucajno ne uvalja poziv. Neki dan napravio dvije na nozi, pa cujem da odmah hoce desetku da mi uvale. E necete dusmani :)
jel kme kme banovan
To je skros zalostno. Nece da povedi Ajdin Mahmutovic ko ured u svakoj utakmutakmice pogadza. Ali povede Milana Djuric sto samo dva puta pogodio.😒
Utakmice* izvini t, to je zbog natel.
Zasto Meša!!!
Budimo iskreni onaj PELLEGRINI u City-u i Stevens u Stuttgart-u,to su 2 najveca pedera a po meni ipak veci PELLEGRINI..!
Mahmutović iz Češke Lige
Naravno, bila bi daleko sretnija okolnost da su potencijalni kandidati za BiH tim standarniji u klubovima. I da imaju minutazu. Ali, to i nije mjerilo. Ne po svaku cijenu. Jer, nije isto sjediti na klupi Radnika iz Bijeljine i Manchester City-a. I biti rezerva Agueru,.ili nekom ... zvornickom "Pristiglicu". Bazdarevic, ocigledno je vec, zna svoj pisao i treba ga pustiti da radi. Licno, mislim da Djuric zasluzuje poziv. Sretno, Bosno, protiv Izraela!
**pOsao**
@ Hajno Nije istina... A ako ti mislim da sam ja "pi*ka" to je druga stvar! :)
Momak je prva liga.Biće on dobar,njegovo vrijeme tek dolazi...
Do prije par mjeseci ste kukali sto se ovaj momak ne zove a sad pljuvacina agana po njemu Sretno momcino uskoro krece nova sezona dobro se ti pripremi i da te izbjegnu povrede a golovi ce doci
Zmaj od Bosne