Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su igraci precijenjeni vidi se i na njegovom primjeru,Real ga platio 31 milion € da sjedi na klupi.
@lik5 Hahah ja te banovao? :D
@lik5 Ne pokusavam da uvrijedim tvoje "hrvatstvo" tako sto iznosim cinjenice. Gdje sam pogrijesio,momak preplacen,vise sjedi na klupi nego sto igra a placen 30 miliona €,preplacen kao i Illaramendi koji je isto placen a grijao klupu. Ne kazem da mozda nece negdje procvjetat al trenutno ne vrijedi ni deseti dio od onoga sto je placeno za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon izjava koje su dali gospoda Husić, Ibraković i Selimović pred istražnim organima Saveza, javnost nije dobila nikakvu informaciju o zaključcima u vezi afere Punac. Da li će se čitav predmet zataškati?
jaka vijest
Milan Pavlovic?