Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bolje igrati u ligi prvaka i bugarskoj ligi, nego u kukuruz ligi.......
Pošteno...Svako normlan ide gdje mu je bolje...
ko ga јebe, nace se neki drugi ko ce rado stati na go .
Ja bih vratio Muhameda Alaima iz penzije da zamjeni nesposobnog Dejana Bandica dok nismo nasli novog golmana. Lik nije golman na kojeg mozes racunati jer zna ga zasrati kao niko.... a inace to uradi u najbitnijim utakmicama.
Dejan Bandović like this.
Pametan čoek, staće na bliskom istoku bolje mu je u evropi.
Lik vjerovatno nije znao ni gdje ide,napricali mu price tipa "multietnicna sredina","moderan olimpijski grad"...pa kad je vidio da dolazi u tamni vilajet prihvatio prvo sto mu se ponudilo!
Hadalju ako imalo pratis sport koji komentarises onda bi valjda znao da Ludogorec nije "prvo sto se nudi" nego klub koji ipak,na moju zalost i zalost svih navijaca Sarajeva,ima puno vise da ponudi fudbaleru u ovom momentu...sama cinjenica da ce momak biti dio tima koji ce igrati u grupi LP i to protiv nekog tamo Reala ili Liverpula je neoboriv argument da prihvati njih preko nas,plus sto ce vise zaradjivat...stoga idi budi glup u svom "tamnom vilajetu" jer se iz njega nikad neces iscupati s takvim plitkim razmisljanjem!!!
Upucujem zabrinjavajuci brzojav !
Sad iz protesta treba dovesti još jednog napadača. I poslati depešu ostalim klubovima da se divovima ne smije pucati na gol.
Šteta, valja opet gledat Dejine provaleeeeeeee
Ma jebaji se
Ovaj tim iz bugarske je za malo usao u ligu prvaka
Pametno i nesretna bugarska je malo sretnija od BIH NAZALOST. Od dvije nesrece izaberi manju
dejo se obradovo hahahah