Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A budalaaaaa, a Spaha?
al se milan slaze
hakan nije los igrac..prije ove afere sa trabzonom bio je na pragu chelseae..otac mu brine o karijeri sto i nije bas dobro..tehnicar,dobar sut,mlad..uprava milana radi dobar posao
Djaba, odlican igrac.
Ne znam tog. Taj Djaba neki Angolac je li?
@zzzzz.... ti fol pametan?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zvanicno najbolji izvodjac slobodnih udaraca u evropi. Dobar je igrac Hakan. Iznenadio sam se ovako niskom cijenom. 30m € je za njega realna cijena. Bez njega, u proteklih pola godine, Leverkuzen je postao prosjecna ekipa u Bundesligi.
s obzirom na danasnje cijene igraca, ocekivo sam i oko 40 mil za hakana c., ako ga dovedu za 20 odlican posao ac milana..