Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sad liga sampiona
valja opet cekati 100 god,valjda ce ih opet suspendovat!
Milan je bio bolji, njegovi su igrači pogađali okvir domaćih vratiju!!! Ovo je bosanski portal, naucite gramatiku!!!
igraci milana su nakon pobjede i osvajanja titule trebali poceti da placu i oborenih glava izadu sa stadiona ...... idi mali i placi negdje od muke ako ti pocnem nabrajat sta je milan osvojio necu imat dovoljno \"karaktera\" ovde
I eto, dodje i Interov kraj. Opet im valja cekat 60 godina na sljedecu titulu. Ovo je stvarno bila ubjedljivo osvojena titula. Prvi od pocetka do kraja.
Nogometaši Milana u subotu su i teoretski osigurali naslov prvaka Italije... cccc, hajde mi ovo pojasmite?!
Glupo se radovati nakon sto je inter osvajao godinama. Sačekajte bar sljedeću titulu pa se radujte. (To ti je ko da te neko podere na PS-u 5 puta i ti njega jednom i kreneš slaviti i radovati se - bas bezze.) Osvojili ste, svaka čast.
Crveno - crno je ponovo u modi!!!!