Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je njima Mijatovic bio!! Uspio je istjerati zlatne zvijezde koje je Maradona nazvao grupom bjesnih pasa i prodati ih dobro. On je ekonomiju kluba skrtom kupovinom igraca granitno ucvrsti. rezultati su na kraju losi i to je za kritike. Ali je istovremeno kasa kluba dupke puna! Mijate pokazo si se vala i izvan terena! SVAKA CAST!!!!
A sta ce vam ovaj vlah, jadi vas zadopali. I vi neki kraljevski klub a ovakvi fakini vam klub vode. BLJAK...
Dobro se sjetio.... Zivo je cudo sto ga jos trpe. Njegov zastitnik Kalderon je otisao jos sredinom januara.
zna li ko sta su mu govorili? :) usput redakcijo ima jos sportskih direktora stranih zemalja, pa ne znam zasto bi nam ovaj bio zanimljiv?
ussra marko i sebe i sarca
jao supljaka.kad zasere da vise nemoze onda se k´o fol povlaci zbog svog i klupskog imidza.jadan nebio pa ne da si u govnima vec si upo u poljski wc ko onaj djecak u slumdog millionaire