Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete i ikona PARTIZANA
"Sportski direktor Real Madrida, Predrag Mijatović uvjeren je da će njegov bivši klub napraviti veliki posao tokom ljetnog prijelaznog roka."
Pedja prečka
Ispravka, Pedja je bio sportski direktor Reala prije 10 godina, sada je to Emilio Butragueño
Partizan šampion!
Karim Benzema je iznio jedno desetljeće Reala. U eri Ronalda, zato mu je učinak tako manji. Kakav igrač...
Slažem se, radi posao koji je jako bitan za Realovu taktiku a nema priznanje javnosti jer ne zabija golove. Nešto kao zadnji vezni koji radi kao konj a niko ga ne primjećuje.
@vjesalica-80 kakav ba benzema, ne mozes bit spic a da regularno fulas zicere
Salihamidžić sportski direktor Bayerna, Mijatović Reala... Ovi prostori imaju nevjerovatne pojedince, jače nego bilo ko drugi, ali namj je prosječan čovjek stvarno ispodprosječan.
@NigdjeNaSvijetu mijatovic 2009 dobio otkaz u realu al haj...
Bezveze im pojacanja kad nemaju strategiju ...
Bez strategije do 3 titule Lige Šampiona u 4 godine. Samo zamisli šta će da bude kada smisle ljudi neku strategiju.