Veliki prijatelji
11

Mijatović o odlasku Modrića iz Reala: Jedan klub je posebno zainteresovan

N. K.
Modrić i Mijatović su prijatelji (Foto: Twitter)
Modrić i Mijatović su prijatelji (Foto: Twitter)
Hrvatski nogometaš Luka Modrić izgubio je mjesto u startnoj postavi Real Madrida pa se sve više piše o njegovom mogućem odlasku u zimskom prijelaznom roku, a to je komentarisao i legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović.
"Vrlo dobro poznajem Modrića, a on je odlučio ostati još jednu godinu jer zna da ima još mnogo toga za ponuditi nam. On ne može zamisliti da ne bude starter i ne želi imati takvu ulogu", rekao je već ranije Mijatović.
Španci sada ponovo pišu o mogućem odlasku Modrića i to u Saudijsku Arabiju ili MLS, a susret Luke i Beckhama na ljetovanju u Hrvatskoj dodatno potpiruje takve ideje.

"Iako je Modrić imao ponudu iz Saudijske Arabije, odlučio je ostati. Dobio je ponude iz Sjedinjenih Američkih Država. Javilo se više klubova, a jedan posebno. Messi je zainteresovan za to. Luka se nedavno susreo s Beckhamom u Hrvatskoj. Zajedno su ručali", poručio je Mijatović.

Podsjetimo, Modrić ove sezone nastupa u smanjenoj minutaži, a posljednje dvije ligaške utakmice proveo je i na klupi.

Iako je u ljetnom prijelaznom roku odbio unosne ponude nadajući se da će i dalje gospodariti vezom u Realu, činjenica je da ga trener Carlo Ancelotti sve manje koristi.