Legendarni Crnogorac
9

Mijatović: Jović nije zainteresovan da uspije u Real Madridu

F. Z.
Benzema i Jović (Foto: EPA-EFE)
Benzema i Jović (Foto: EPA-EFE)
Legendarni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović rekao je u razgovoru za Marcu kako ima utisak da srbijanski reprezentativac Luka Jović nije zainteresovan da uspije u redovima španskog velikana.

"Volio bih da je drugačija situacija i da sada razgovaramo o tome kako postiže golove. Luka je mlad, dobio je šansu u Madridu nakon sjajne sezone u Eintrachtu, ali je nije iskoristio. Nismo vidjeli previše od njega, tek poneke detalje koji ne mogu odrediti da li je on igrač za klub veličine Reala. Čini se da Jović nije 100 posto koncentrisan i zainteresovan da uspije u Real Madridu", rekao je Mijatović.

Jović je u Real Madrid došao prošlog ljeta za 65 miliona eura, ali nije se nametnuo Zinedineu Zidaneu u redovima velikana iz Madrida.

U posljednje vrijeme u centru pažnje španskih medija je zbog toga što je putovao u Srbiju tokom pandemije koronavirusa i što je prekršio mjere karantina. Potom je nedavno objavio fotografije na kojima se vidi kako je za prijatelje organizovao roštilj, iako je povrijeđen i trebao bi odmarati.