Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je svakog sportiste zao mihajlovic je bio najbolji izvodzac slibodnih udaraca devedesetihvolio bih da se izvuce
Da se podsjetimo http://www.calcioromantico.com/wp-content/uploads/2013/12/20.jpg
Znam za neke njegove cudne izjave, ali ne vjerujem da je Mihajlovic okorjeli nacionalist/ sovinist jer je dijete iz mijesanog S-H braka. Suocava se s teskom dijagnozom i ljudski je pozeljeti mu brzo ozdravljenje i svako dobro u zivotu.
Ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna http://www.calcioromantico.com/wp-content/uploads/2013/12/20.jpg
Hoćemo li stvarno pratiti liječenje ovog čovjeka dan za danom? 😏
Lijepop bih Vas zamolio da nas ne informišete više o ovome ne čovjeku. Hvala
„Milošević je ostavio super utisak na mene, bar u ona tri kontakta koliko smo imali. On je bio predsednik moje države i zbog toga sam ga branio, kao što bih i svakog drugog predsednika. Mislim da je Milošević imao jedino moj dres, od svih fudbalera. Vidim da se u Hagu dobro drži, da ih zajebava.“ kazao je Mihajlović.
@promaha Pola boraca u ISILU umjesto uniforme u DZekinom dresu