Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su pametni, otpustili bi te. Ne znam kako ti ne dosadi pricati gluposti ? Svi vas tabaju a ti pricas o sreci...
Mafija im vlada fudbalom, zato je Vidic i napustio ekipu, bas kao i Salihamidzic nas
@marijuna2 Đe bolan nađe Salihamidžića... :-D
ne volim ovog mihajlovica zato sto je dokazani cetnik, a srbije mi je manje vise zao s obirom kakve pojedince ima trebali bi da igraju puno bolje. kolumbija je 3. repka na svijetu i to treba postovati i protiv takve repke treba znati igrati a ne pozivati se na srecu. amerika je sinoc imala srecu sto je pape uveo 7 debila, al su opet izborili se za rezultat sinisa, idi kupi sjeno, nije trenerski posao za tebe
Opet vi balije o cetnicima, pa pricajete malo o svo sportu koji je na najnizim mogucim granama. A vi za vjeke vjekova necete imati igraca I covjeka kao sto je miha, a to sto ti seljo kazes da je cetnik ta je isto kao da ja kezem da je dzeko fundametalista islamski.
haj koverat *** sebi mater jer vidim da si i ti cetnik
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zalibo me racku I za HR I sa SRB. Želim propast I jednima I drugima. idealan ishod: 0:0
***vas mihajlovic zbog njega i jeste tu gdeste sad i sa njim cete samo jos vise potonuti tako vam i treba.
Kakvi su ljudi na ovom usranom Balkanu, ne znaju sami da odu, nego ih uvijek treba tjerati nekom poganom metlom fuj, što političari, što kojekakvi treneri, direktori
jel iko zna sta se desi sa prijateljskom utakmicom okupirani dio BIH zvani RS - Srbija? hocel bit sta od toga?
Simpatičan je ovaj Siniša. Gledao sam utakmicu i Kolumbija je bila jedno 3 puta bolja. Srbi su imali možda dvije ili tri dobre prilike, dok su ovi imali 7-8 i posjed lopte duplo veći.
Ajd ne lupaj Mihajlovicu,nisi ti za tog posla....
Nadam se da neće.
teško matori :/
Pa i nije bas, Hrvatska je u velikom kurcu u zadnje vrijeme, namucit ce se dok dodju do Brazila
to će biti remi 2-x
ma skroji ces ti ekipu do 2028 :)
Tuga si Mihajlo Tugaaaaa...