Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama on igra za srbiju, a sta se vi prepucavate ko je i sta je...on zna sta je, a zaboli ga tuki sta vi miliste....vi se ko bolesnici prepucavate oko covjeka koji i ne zna da postojite.....e majke ti, na sta ljudi energiju trose, pa to samo kod besposlicara i pala.m.u.d.a moze.... gubite se sa kompjutera....ako ste vec na njemu, bolje p.o.r.n.i.c.e gledajte....korisnije je to....!!!!
ne budite smijesni. i sami znate ko vam je i kada dao status naroda u ovoj zemlji. da nije bilo druga joze jos bi se izjasnjavali kao srbi i hrvati muslimanske vjeroispovjesti.
ja se slazem sa tobom zak. svi hravti i srbi u bosni su bosanski katolici i pravoslavci.
kako nekto tko je rođen u Srbiji može biti Bošnjak..dečko je srbin muslimanske vjeroispov...Kao i onaj što je rođen u Hrvatskoj je Hrvat...
Jos samo da vas prevaspitamo... ti nisi citav, ako niste uspjeli u komunizmu nece ni u ovaj vakat. hajd odoh dosadilo mi kuckati, citamo se na nekim narednim temama:-)
Ti samo o Turcima. Kao da si retardiran. Njih smo se davno oslobodili. Jos samo da vas prevaspitamo i nece se znati da su Turci bili na Balkanu. Malo nam teze ide jer se i vi volite inatiti kao i svi pravi Srbi. Ista nam krv tece venama.
niste vi nikom nista dopustili :-) sve je ovo krvlju stvoreno, otpadu TURSKI
Jao, kako te ne zaboli glava od te price, covjece? Sad tek vidim kako vam je tesko. Toliko ste se zapleli u svoje lazi da vise ne znate sta pricate. Izmisljate istoriju i prepravljate sadasnjost. I mi bi trebali da se prilagodjavamo vasim lazima. Sve je vrlo jednostavno. Srbi su u Srbiji i van nje Srbi. Vi ste nekad bili Srbi i sad vam je dozvoljeno da se zovete Bosnjaci. Ako smo mi prihvatili smijuriju od vase nacije, dozvolili da kradete srpski jezik - prestanite makar da provocirate.
On ne moze biti srpski fudbaler već srbijanski. Srbi-pravoslaci u BiH su Srbi, a Bošnjaci u Srbiji su Srbi. (aha al mozda u onom sistemu, zato nam je Yuga i propala).
Znao sam da se krije u tebi pametnjakovic, ali postedi nas molim te turskog doba. To je period kada pocinje sva tragedija nas Srba i vas koji ste nekad bili Srbi. I ovako smo otisli dovoljno daleko od fudbala.
Ne zovem ga Srbinom nego srpskim fudbalerom. Moze biti i Mongol, ali je iz Srbije i srpski je fudbaler.
mogu ja tebi objasniti i pravila prve bračne noći iz turskog vakta ako zelis
E neka si mi ti objasnio da je Vidic Srbijanac, Srbin, pravoslavac. Hajde da vam oprostimo sto ste \'92 izmislili naciju, jezik i sve ostalo, ali sad treba da slusamo od vas ko su Srbi. To je definicija ironije. Meni \"Bosnjak\" objasnjava ko su Srbi i sta je pravilno, a sta nije.
Termin \"bosanski pravoslavac\" nije vrijedan komentara. ZBOG ČEGA ONDA ZOVEŠ LJAJICA SRBINOM; KAD ON TO NIJE. TERMIN \"SRPSKI\" UZ ADEMA NIJE VRIJEDAN KOMENTARA.
ovaj je klasični provokator kao ON ZNA :-) nista ti sine ne znas, kad ti CIRO kaze :-)