Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haahahahhaahaha pokazuju belgijancima 3 prsta ljudi shvatili hoce tri gola dali tri gola i sta ces hahahahahaahahahahahahhahahah
Bitno je da se himna zna, a sto se ne moze nikom dat gol nema veze, ovaj covjek pojma nema
Jel ovo u setovima 3:0...???
Umrite pederi.
I šta bi kad si se probudio ?!
REPUBLIKA SRPSKA NEZAVISNA! REPUBLIKA HERCEG BOSNA NEZAVISNA! AUTONOMNA POKRAJINA ZAPADNA BOSNA NEZAVISNA! BABO KRALJU!
Kosovo Republjik !!!!!!
Vatikansko-valonsko-flamanska zavera neviđenih razmera
Belgija-BiH0=2-4
@xdx tito vam je skidao opanke i kokarde i naseljavao vas u gradove.dzabe sto si se rodio u sarajevu ti si sumnjag,sklon nanjnizim ljudskim strastima,ti si civilizacijski otpad.. dobro je da ste otisli iz sarajeva,nikad vise u seher.nadam se da cete se na kraju svi vratiti u serviju i vlahiju odakle ste i dosli
Imal\' ista na \"belegiju\"?
To je tvoje pravo jarane, srce se ne moze prevariti. Mi volimo BIH, a ti volis zemlju u kojoj nisi rodjen. Ipak, izmedju tvojih rijeci isparava tuga, pa iako te ne znam, nesto mi govori da nisi sretan.
@Zanex , не може се нешто \"дадни\" али мође се дајти .
Da ce na SP u Brazilu bit dvije repke koje nemaju tekst himne.Španija i BIH.
svi jucerasnji golovi na 4 fudbal .com
al zato svi pjevaju himnu ko jedan!!!
Zaista se ne može porediti ona Belgija protiv koje smo mi igrali i ova sad. Repka im košta preko 300 miliona odnosno 3 puta više nego naša i mislim da će sigurno prvi završiti u grupi bez obzira što su Hrvati jaki. A Srbi su inače loši otkako su ih Estonci osramotili.